O nas

Dobrodošli v HillVitalu, vašem viru naravnih in certificiranih izdelkov za zdravo življenje. Naša pot se je začela pred 12 leti, ko smo spoznali, da se veliko ljudi sooča s številnimi zdravstvenimi težavami in da iščejo naravne rešitve, ki bi jim pomagale živeti aktivno in srečno.

Naše poslanstvo je, da na trg prinašamo visokokakovostne izdelke, ki temeljijo na učinkovitih rastlinskih izvlečkih in naravnih sestavinah. Verjamemo, da nam narava ponuja najboljše rešitve za naše zdravje in dobro počutje, zato smo se odločili združiti moči in ustanoviti podjetje HillVital.

Osredotočamo se na kakovost, inovacije in zadovoljstvo strank. Naši izdelki so rezultat dolgoletnih raziskav in sodelovanja s strokovnjaki s področja zeliščarstva. Skrbimo, da uporabljamo le najboljše naravne sestavine ter da so naši izdelki varni in učinkoviti.

  • Natural

  • Cruelty free

  • Certified

  • Health care

V naši ponudbi lahko najdete tudi blagovno znamko LUUV

LUUV je ekološka blagovna znamka naravne kozmetike, ki izhaja iz ljubezni do narave in iskanja najboljšega za nego celotnega telesa. Izdelki so rezultat natančnega dela, naš cilj pa je na trg ponuditi inovativno in učinkovito kozmetiko, ki je hkrati okolju prijazna.

Izdelki LUUV so certificirani z najstrožjim svetovnim ekološkim certifikatom Ecocert/COSMOS. S tem ste lahko prepričani, da so naši izdelki varni in okolju prijazni od embalaže do sestave. Dober izdelek se začne s kakovostnimi surovinami, naši proizvodni postopki pa ohranjajo vse lastnosti uporabljenih surovin. V proizvodnji uporabljamo 100-odstotno embalažo ECO, ki jo je mogoče reciklirati.

Tu smo za vas, da vam pomagamo najti pravo rešitev za vaše zdravstvene težave in vas podpremo na poti do boljšega življenja.