Luuv skin toners - which to choose?

Luuv toniki za kožo - kateri izbrati?

Toniki za obraz so v lepotnem svetu deležni velike pozornosti in pohval ter veljajo za zelo pomembne pri doseganju lepe kože obraza. Če še vedno niste povsem prepričani, kaj točno ti toniki za obraz so, kakšne so prednosti njihove uporabe in ali bi jih morali uporabljati tudi vi, potem ste prišli na pravo mesto. Skupaj se potopimo v svet tonikov za obraz in odkrijmo skrivnosti čudovite kože!

Kaj je tonik za obraz in kakšen je njegov namen?

Toniki so običajno na vodni osnovi in vsebujejo koristne sestavine, kot so antioksidanti, vlažilne snovi in rastlinski izvlečki.

Glavni namen tonika za obraz je pripraviti kožo obraza na nadaljnje tretmaje za nego kože. Tonik pomaga odstraniti zadnje sledi ličil in olja s kože, hkrati pa ponovno vzpostavi pH raven kože. Vse to zagotavlja boljšo absorpcijo serumov, vlažilnih krem in drugih izdelkov za nego kože.

Prednosti uporabe tonikov za kožo:

  • Temeljito čiščenje - s tonikom se znebite še zadnje umazanije, znoja in ličil. Pomaga preprečevati zamašene pore in madeže.
  • Ravnovesje pH - naša koža je rahlo kisla in zunanji dejavniki, kot so čistila, lahko to ravnovesje porušijo. Tonik za obraz pomaga obnoviti naravno raven pH kože.
  • Hidracija - Številni toniki za kožo vsebujejo sestavine, kot so hialuronska kislina, glicerin ali aloe vera, ki globinsko vlažijo kožo in pomagajo ohranjati raven vlage. Temeljito navlažena koža je bolj prožna, mladostna, zdrava in sijoča.
  • Boljše vpijanje - Z umivanjem obraza pripravite kožo na boljše vpijanje serumov, krem in drugih izdelkov za nego kože. Tako lahko vsak izdelek za nego obraza kar najbolje izkoristite.

Kdo naj uporablja tonik za obraz?

Obstajajo toniki za kožo za vse vrste kože in težave s kožo. Tonik je še posebej uporaben za mastno in problematično kožo, saj pomaga krčiti pore in preprečevati izbruhe. Za najboljše rezultate je pomembno, da izberete pravi tonik za svoj tip kože.

Kako uporabljati tonik za obraz?

  1. Očistite obraz z blagim čistilnim sredstvom
  2. Osušite kožo z brisačo
  3. Majhno količino tonika nanesite na bombažno blazinico in nežno vtrite po obrazu in vratu (izogibajte se okolici oči).
  4. Pustite, da se toner naravno posuši
  5. Na kožo nanesite vlažilno kremo
  6. Za najboljše rezultate uporabljajte tonik vsako jutro in večer

Zaradi sposobnosti tonikov za obraz, da čistijo, uravnavajo pH, vlažijo in povečujejo absorpcijo novih izdelkov, so neprecenljiv del vaše rutine nege kože. Med LUUV toniki za obraz poiščite najprimernejšega za svoj tip kože in potrebe ter odkrijte skrivnost čudovite kože obraza!

Brezova voda za obraz

Tonik za kožo z organskim izvlečkom breze odstrani ostanke ličil in sebuma ter kožo naredi čisto, navlaženo in osveženo. Tonik iz breze vsebuje rastlinski glicerin, ki zagotavlja dolgotrajno vlaženje, vendar na koži ne ustvarja mastnega občutka. Izvleček breze, ki ga vsebuje tonik, ohranja pore čiste, hkrati pa kožo  očisti in pomiri. Eterična olja, dodana toniku, pa dodajo prijeten občutek svežine in spodbujajo delovanje kože. Brezov tonik za kožo je idealen za vse tipe kože.

Vlažilni tonik za kožo s hialuronsko kislino

Ta tonik za obraz je prijetne serumske konsistence, zato bo vaša koža izjemno mehka in svilnata. Hialuronska kislina med umivanjem obraza veže in zadržuje vlago v koži ter poskrbi, da je vaša koža ves dan svetla in sijoča. Hidratantni tonik za obraz s hialuronsko kislino pomaga tudi izboljšati elastičnost kože, ki postane bolj mladostna in napeta. Še posebej je primeren za suho in dolgočasno kožo.

Eksfoliacijski tonik za kožo

Eksfoliativni tonik nežno odstrani odmrle kožne celice ter koži podari vitalnost in sijaj. Nova generacija kisline PHA, ki jo vsebuje tonik, pomaga pri obnovi kože, kislina AHA pa nežno pilingira površinske plasti kože. Vse to brez izsuševanja ali draženja. Poleg tega tonik za obraz vsebuje vlažilni glicerin in pomirjujočo aloe, da bo vaša koža izjemno mehka in svilnata. Eksfoliacijski tonik za obraz je primeren za vse tipe kože - za mastno kožo uravnava izločanje sebuma in zmanjšuje velikost por, za suho kožo pa spodbuja obnavljanje kože ter poskrbi za svetlejši in čvrstejši videz kože.

Back to blog